Alman Futbol Takımı VfL Kirchheim Antalya'da Kamp Yaptı!

Almanya'dan VfL Kirchheim futbol takımı, Antalya Manavgat'ta kamp yaptı. U-19 ve U-17 takımları Sorkun'da kamp yaparken, Side Stadyumu'nda da hazırlık maçı yaptı.

Akademisyen Kahraman Köktürk'ün öncülüğünde Antalya'nın turistik güzelliklerini tanıtmak amacıyla düzenlenen kamp programlarına Almanya'dan gelen VfL Kirchheim takımı da katıldı. U-19 ve U-17 takımları, Side Stadyumu'nda gerçekleştirdikleri hazırlık maçları ve kamp sürecinden memnuniyetlerini dile getiriyor. 

Kahraman Köktürk Turizm İçin çalışıyor Kirchheim Takımı Kamp Yaptı

Akademisyen Kahraman Köktürk yurtdışından gelen gurbetçi takımlara Antalya ilini tanıtmaya devam ediyor Almanya'da futbol federasyonu altyapı antrenörleri arasında bulunan Evren Cebeci aracılığıyla Antalya da kamp programlarına devam ediyor. Yıllar önce okuduğu üniversiteden hocası olan Kahraman Köktürk ile bağlarını koparmayan ve EGM Management olarak Antalya da bu zamana kadar 9 kamp organize eden Evren Cebeci bu sefer de Almanya'dan takım getirdi.

VfL Kirchheim takımı Antalya Manavgat ilçesinde kamp yapmayı tercih etti. VFL Kirchheim U-19 ve U 17 takımları Sorkun tarafında kamp yaparken Side Stadyumunda da hazırlık maçı yaptı. VFL Kirchheim

U19 antrenörü Mehmet Ali Etli

U17 antrenörü Onur Hüseyin May

U15 antrenörü Taner Çekiç

Dustin Benjamin Munz Antalya da kamp yapmaktan ve organizasyondan memnun olduklarını söyleyerek gelecek yıllarda da gelebiliriz dedi

AlmanFutbol takımıKirchheimkampTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.