Ankara Etimesgut Belediyesi’nde Eylül Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Ankara Etimesgut Belediyesi’nin Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın ilk birleşimi ve ilk oturumu, Belediye Başkan Vekili Seda Dilber başkanlığında gerçekleştirildi.

Ankara Etimesgut Belediyesi’nin Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın ilk birleşimi ve ilk oturumu, Belediye Başkan Vekili Seda Dilber başkanlığında gerçekleştirildi.

İlçenin Gündemi Mecliste Görüşüldü

Etimesgut’un gündemine ilişkin konuların ele alındığı toplantıda, belediyenin yürüttüğü çalışmalar ile ilçenin ihtiyaçlarına yönelik gündem maddeleri meclis üyelerinin görüşüne sunuldu. Yapılan değerlendirmelerin ardından gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Vatandaşlar Ve Basın Mensupları Toplantıyı Takip Etti

Meclis toplantısına meclis üyelerinin yanı sıra vatandaşlar ve basın mensupları da katıldı. Vatandaşlar, ilçeyi ilgilendiren gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıyı takip ederken, basın mensupları da belediye meclisinin çalışmalarını kamuoyuna aktarmak üzere toplantıda yer aldı.

Gündem Maddeleri Karara Bağlandı

Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın ilk oturumu, gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlanmasının ardından tamamlandı.

Eylül Ayı Meclis Toplantısıankara etimesgut belediyesiankara etimesgut belediye vekili seda dilberTürkiyeAnkara

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.