Antalya'da sel felaketi sonrası Burdur İtfaiyesi bölgede

Antalya'da yaşanan sel felaketi sonrası Burdur Belediyesi İtfaiye Ekipleri bölgeye giderek çalışmalara başladı. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Antalya'ya her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Antalya'da yaşanan sel felaketi sonrasında, Burdur Belediyesi İtfaiye Ekipleri bölgeye giderek burada çalışmalara başladı.

Dün akşam saatlerinde su baskını yaşanan bölgelerde yaşanan sorunların çözümü için destek olmak üzere Antalya'ya hareket eden Burdur Belediyesi İtfaiye Ekipleri, bugün Mevlana Kavşağı, Yeşildere ve Gebizli mahallerinde çalışmalarda bulundular.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, "Komşumuz Antalya'da yaşanan sel felaketi sonrasında, Burdur Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapmak için İtfaiye Ekiplerimizi bölgeye gönderdik. Ekiplerimiz şu anda Mevlana Kavşağı, Yeşildere ve Gebizli mahallerinde çalışmalarını sürdürüyorlar. Selden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Antalya'ya her türlü desteği vermeye hazırız." ifadelerine yer verdi.

sel felaketiburdur itfaiyesibölgeTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.