Antalya İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, Kaş Mehmet Gözalıcı Yatılı Hafızlık Kız Kur'an Kursu'nu Ziyaret Etti

Planlı programları kapsamında Kaş'da bulunan İl Müftümüz Sayın Nazif Fethi Yalçınkaya, gerçekleştirdiği kurs ziyaretinde hafız adaylarıyla yakından ilgilendi ve onlarla sohbet etti.

Antalya İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya, Kaş Mehmet Gözalıcı Yatılı Hafızlık Kız Kur'an Kursu'nu Ziyaret Etti
Planlı programları kapsamında Kaş'da bulunan İl Müftümüz Sayın Nazif Fethi Yalçınkaya,
gerçekleştirdiği kurs ziyaretinde hafız adaylarıyla yakından ilgilendi ve onlarla sohbet etti.
Burada açıklama yapan Müftü Yalçınkaya, " Yatılı Hafızlık Kız Kur'an Kursu'nda asrın ihtiyaçlarına müdrik, maddi-manevi ilimlerle mücehhez, içinde bulundukları zamanla beraber var olacakları zamanın şartlarına göre yetişen, zaman bendedir, mekan bana emanettir şuurunda bir geleceğin nesillerini emanet bilinciyle yetiştiriyoruz." dedi.
İl Müftümüz Sayın Nazif Fethi Yalçınkaya'ya, İl Müftü Yardımcısı Sayın Ramazan Özgün Türkmen,
İlçe Müftümüz Sayın Turgut Topaloğlu, Konyaaltı İlçe Müftüsü Sayın Orhan İmamoğlu ve Demre Müftüsü Sayın Kemal Akpınar refakat etti.
Gayretleri nedeniyle kurs görevlilerimize teşekkür eden Müftü Yalçınkaya, ayrıca hafızlığını bitiren öğrencilere burslarını vererek başarı dileğinde bulundu. Ziyaret programı hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Antalya İl Müftüsünazif fethi yalçınkayaRamazan Özgün TürkmenKemal AkpınarOrhan İmamoğluKonyaaltı İlçe MüftüsüTürkiyeAntalyaKaş

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.