Antalya-Konya yolunda kar mesaisi Alacabel'de kar kalınlığı 10 cmyi buldu

Antalya’nın yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı, Akseki-Seydişehir karayolunda trafiği etkilemeye başladı. Bin 825 rakımlı Alacabel mevkiinde kar kalınlığı kısa sürede 10 santimetreye ulaştı.

Antalya’da bin 825 rakımlı Alacabel’de kar yağışı

Antalya-Konya karayolunda kar yağışı etkili olmaya başladı. Alacabel mevkiinde kar kalınlığı 5 ila 10 santimetreye ulaştı.

Akseki’de öğle saatlerinde başlayan yağmur, hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesiyle birlikte yerini kar yağışına bıraktı. Özellikle bin 825 metre rakımlı Alacabel mevkiinde kar kalınlığının yer yer 5 ila 10 santimetreye ulaştığı kaydedildi.

Kar yağışının başlamasıyla birlikte Karayolları Akseki ve Alacabel ekipleri çok sayıda iş makinesi ile kar küreme ve tuzlama çalışması başlattı.

Antalya Konya yolu karTürkiyeAntalya

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.