Antalya

Antalya Alacabel'de kar yağışı

Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolu üzerindeki bin 825 metre rakımlı Alacabel mevkiinde kar yağışı başladı.

Antalya Alacabel'de kar yağışı

Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolu üzerindeki bin 825 metre rakımlı Alacabel mevkiinde kar yağışı başladı. Kar kalınlığı 10-15 santimetreye kadar ulaşırken ekipler yolda biriken karı temizleme çalışması başlattı.

Akseki’nin Yarpuz Mahallesi ile Alacabel Bakımevi arasında saat 22.00 sıralarında başlayan kar yağışı Karayolları Alacabel ekiplerini harekete geçirdi. Ekipler trafik akışında aksama yaşanmaması için yolda biriken karları temizliyor. Şu ana kadar karayolunda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı ve yolun açık olduğu bildirildi. Bölgede kar kalınlığının yer yer 10-15 santimetreye ulaştığı bildirilirken, Karayolları Alacabel ekibi çok sayıda iş makinesi ile kar kürüme ve tuzlama çalışması yaparak yolun trafiğe açık tutulmasını sağlıyor. Akseki Bölge Trafik ve Karayolları ekipleri, yolu kullanacak olan sürücülerin zincirlerini yanlarında bulundurmalarını istedi.

Antalya Alacabel'de kar yağışıAntalya Alacabel'de kar yağışıAntalya Alacabel'de kar yağışıAntalya Alacabel'de kar yağışıAntalya Alacabel'de kar yağışıAntalya Alacabel'de kar yağışıAntalya Alacabel'de kar yağışıAntalya Alacabel'de kar yağışıAntalya Alacabel'de kar yağışıAntalya Alacabel'de kar yağışı

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya-Konya yolunda kar yağışı
Bölgesel

Antalya-Konya yolunda kar yağışı

Antalya'da yağmur etkisini gösterirken, Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolunda kar yağışı başladı.

Antalya Alacabel'de kar yağışı! 10 cmye ulaştı
Yaşam

Antalya Alacabel'de kar yağışı! 10 cmye ulaştı

Antalya ile Konya'yı birbirine bağlayan Akseki-Seydişehir karayolunda saat 22.30 sıralarında kar yağışı başladı. Kar kalınlığı yer yer 5-10 santimetreye kadar ulaştı. Detaylar ve fotoğraflar haberimizde...

Nisan sonunda Antalya'da kar yağışı
Bölgesel

Nisan sonunda Antalya'da kar yağışı

Turizmin başkenti Antalya’ya Nisan ayının sonunda kar yağdı. İşte detaylar...

Antalya'da ekiplerden kar mesaisi
Yerel Yönetim

Antalya'da ekiplerden kar mesaisi

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kentin yüksek kesimlerindeki karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Konyaaltı’na Yılın İlk Karı Düştü…
Bölgesel

Konyaaltı’na Yılın İlk Karı Düştü…

Konyaaltı ilçe sınırları içerisinde yer alan, kent merkezine 47 kilometre uzaklıkta olan 1850 metre yükseklikteki Saklıkent Kayak Merkezi ve Feslikan Yaylasına mevsimin ilk karı yağdı.

Antalya Bilim Merkezi’nde dünya konuşulacak
Yaşam

Antalya Bilim Merkezi’nde dünya konuşulacak

Antalya Bilim Merkezi, ‘Dünya Günü’ kapsamında Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Güray Doğan’ı öğrencilerle buluşturuyor.