Antalya Sel Felaketiyle İlgili Açıklama 'Devletimiz Tüm İmkanlarıyla Müdahale Ediyor'

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, TBMM'de yaptığı konuşmada Antalya'da yaşanan sel felaketiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Oğuz, İç İşleri Bakanlığı tarafından Antalya Valiliğine 20 milyon TL acil yardım ödeneği gönderildiğini de sözlerine ekledi.

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, TBMM'de yaptığı konuşmada Antalya'da yaşanan sel felaketiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Milletvekili Mustafa Oğuz, "Komşu ilimiz Antalya'da devam eden olumsuz hava koşulları sel ve taşkın nedeniyle evler ve araçlar sular altında kalmıştır" dedi.

Mustafa Oğuz, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Komşu ilimiz Antalya'da devam eden olumsuz hava koşulları nedeniyle sel ve taşkın felaketi yaşanmıştır. Sel ve taşkın sonucu evler ve araçlar sular altında kalmıştır. Antalya ilimizde AFAD, itfaiye ve arama kurtarma ekipleri teyakkuz halindedir. Şu ana kadar bine yakın vatandaşımız tahliye edilmiştir."

Oğuz, İç İşleri Bakanlığı tarafından Antalya Valiliğine 20 milyon TL acil yardım ödeneği gönderildiğini de sözlerine ekledi.

Antalya'da yoğun yağışlar nedeniyle meydana gelen sel ile mücadele için bölgede devletimiz tarafından an itibariyle gerekli tedbirlerin alındığını ve bu konuda uzman personellerin görevlendirildiğini belirten Oğuz, hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, Antalyalılara ve selden olumsuz etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Oğuz, "Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetlerden korusun." diye dua etti.

sel felaketiaçıklamadevletimkanmüdahaleMustafa OğuzTürkiyeAntalya

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.