AS Çimento’dan Çalışanlarına Kitap Hediyesi!

BEKAP 2 Kapsamında Kent Meydanına açılan Kitap Fuarına ilgi her sektörden artıyor.

BEKAP 2 Kapsamında Kent Meydanına açılan Kitap Fuarına ilgi her sektörden artıyor. Bucak ilçesinin Kızılkaya Beldesinde faaliyet gösteren As Çimento Fabrikası vardiyada olmayan işçileri gruplar halinde Kitap Fuarına göndererek eğitim ve okumaya katkı sağlamaya çalışıyor. Vardiyası olmayan bir gurup işçi ile Kitap Fuarına gelen Genel Müdür Osman Çaka, Bucak Kaymakamı Yalçın Sezgin ve Belediye Başkanı Emrullah Ünal’ın da katılımları ile Kitap Farında bir araya geldiler.

Bucak Kaymakamı Yalçın Sezgin “İlçemizin önemli sanayi kuruluşu As Çimento Genel Müdürü ve çalışanları Kitap Farını ziyaret ederek işçilerimiz kitap aldılar, onlarda okuma öğrenme adına bizde varız dediler, ilçemizde sanayi kesimine yaptığımız davete cevap verdiler, okuma öğrenme adına sadece öğrencilerimiz değil, eğitimin içerisinde olanlar değil, toplumun her kesimine görev düşüyor, Anne, babalara görev düşüyor, eğer biz çocuklarımıza okumalarını tavsiye ediyorsak önce bizim okumamız gerekiyor, işçisi, çitçisi, esnafı, Türkiye’nin gelişmesinin, kalkınmasının okumaktan öğrenmekten geçtiği için kitaplar ile buluşmak istiyoruz” dedi.

BEKAP 2 kapsamında açmış olduğumuz Kitap Fuarına ilginin oldukça iyi olduğunu söyleyen Bucak belediye Başkanı Emrullah Ünal “İlçemizde açılan ve ilimiz ve ilçemizin öğrencileri ve kitapseverleri Kitap Fuarı ile buluşturup, okuma alışkanlığı adına katkılarımızdan dolayı mutluyuz, okumanın yaşı yok” dedi.

As Çimento Genel Müdürü Osman Çaka ise “Öğrenmenin sonu yok işçi arkadaşlarımız ile birlikte beraber katıldık, içi arkadaşlarımızın beğendikleri ve aldıkları kitaplar ile birlikte bizde fabrikamızda küçük bir kütüphane kurarak büyütmeyi hedefliyoruz” dedi.

BEKAPOsman ÇakaKitap FuarıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.