Aşiyan Ev Yemeklerinde Artık Piyaz ve Izgara Çeşitleri de var

Burdur'un Bucak ilçesinde 3,5 yıldır hizmet veren Aşiyan Ev Yemekleri, artık menüsüne piyaz ve ızgara çeşitlerini de ekledi. İşte detaylar....

Burdur'un Bucak ilçesinde 3,5 yıldır hizmet veren Aşiyan Ev Yemekleri, lezzetli ve doyurucu ev yemekleri ile damak tadınızı şımartmaya devam ediyor. Her gün yeni lezzetler ile sizleri bekliyor!

3,5 Yıllık Tecrübeyle Lezzete Doyun!

Burdur'un Bucak ilçesinde 3,5 yıldır hizmet veren Aşiyan Ev Yemekleri, lezzetli ve doyurucu ev yemekleri ile damak tadınızı şımartmaya devam ediyor.

Her Gün Yeni Lezzetler! Artık Piyaz ve Izgara Çeşitleri de var

Aşiyan Ev Yemekleri'nde her gün 3-4 çeşit sulu yemek, 4 çeşit çorba ve piyaz seçeneği bulabilirsiniz. Ramazanın bitimi ile birlikte menüye ızgara çeşitleri de eklendi. Burdur şiş ve köfteyi her zaman bulabileceğiniz Aşiyan Ev Yemekleri'nde, Adana kebap, tavuk şiş ve diğer ızgara çeşitleri de sizleri bekliyor.

Aşiyan Ev Yemekleri işletme sahibi Osman Özdemir, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Bucak'ta 3,5 yıldır hizmet veriyoruz. Müşterilerimizin talepleri doğrultusunda menümüze ızgara ve piyazı da ekledik. Her gün farklı sulu yemek ve çorba seçenekleri sunuyoruz. Artık menümüze Adana kebap, tavuk şiş ve diğer ızgara çeşitlerini de ekledik. Müşterilerimizi her zaman taze ve kaliteli malzemelerle hazırladığımız lezzetli ev yemekleri ile buluşturmaya devam edeceğiz."

AŞİYAN EV YEMEKLERİ

TEL: 0 537 256 57 55

ADRES: Yeni Mahalle Süleyman Demirel Bulvarı Mutlu İş Merkezi Vakıfbank Yanı Bucak

Aşiyan ev yemekleriev yemekleripiyazIzgara çeşitleriTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.