Ata Group: Bucak'ta Toptan ve Perakende İçecek Sektörünün Lideri

Meşrubatlardan meyve sularına, gazlı içeceklerden enerji içeceklerine kadar geniş ürün yelpazesiyle Bucak'ta ve tüm köylerinde hizmet veren Ata Group, kafe, market, restoran ve kahvehanelerin de vazgeçilmez tedarikçisi.

Burdur'un Bucak ilçesinde faaliyet gösteren Ata Group, bölgenin en büyük yerel içecek firması olarak öne çıkıyor. Toptan satış imkanıyla Bucak ve tüm köylerine hizmet veren Ata Group, kafe, market, restoran ve kahvehanelerin de vazgeçilmez tedarikçisi konumunda.

Ata Group'un geniş ürün yelpazesinde; meşrubatlar, meyve suları, gazlı içecekler, enerji içecekleri, sodalar ve mineral sular gibi birçok seçenek yer alıyor.

Coca cola, Niğde Gazozu, Aysan, Elvan, Pepsi, Kartal, Kızılay, Beypazarı doğal maden suyu, Black Brun, Gagoz, Aysu, Doğanay, Sarıyer, Juss, Bademli Pınargözü ve Red Bull gibi birçok içeceği sizlere sunan Ata Group, toptan ve perakende olarak satışlarıyla hizmetinizde...

İletişim: 05364391739

ATA GroupiçecektoptanperakendesatışTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.