Ata Group: Bucak'ta Toptan ve Perakende İçecek Sektörünün Lideri

Meşrubatlardan meyve sularına, gazlı içeceklerden enerji içeceklerine kadar geniş ürün yelpazesiyle Bucak'ta ve tüm köylerinde hizmet veren Ata Group, kafe, market, restoran ve kahvehanelerin de vazgeçilmez tedarikçisi.

Ata Group: Bucak'ta Toptan ve Perakende İçecek Sektörünün Lideri

Burdur'un Bucak ilçesinde faaliyet gösteren Ata Group, bölgenin en büyük yerel içecek firması olarak öne çıkıyor. Toptan satış imkanıyla Bucak ve tüm köylerine hizmet veren Ata Group, kafe, market, restoran ve kahvehanelerin de vazgeçilmez tedarikçisi konumunda.

Ata Group'un geniş ürün yelpazesinde; meşrubatlar, meyve suları, gazlı içecekler, enerji içecekleri, sodalar ve mineral sular gibi birçok seçenek yer alıyor.

Coca cola, Niğde Gazozu, Aysan, Elvan, Pepsi, Kartal, Kızılay, Beypazarı doğal maden suyu, Black Brun, Gagoz, Aysu, Doğanay, Sarıyer, Juss, Bademli Pınargözü ve Red Bull gibi birçok içeceği sizlere sunan Ata Group, toptan ve perakende olarak satışlarıyla hizmetinizde...

İletişim: 05364391739

Ata Group: Bucak'ta Toptan ve Perakende İçecek Sektörünün LideriAta Group: Bucak'ta Toptan ve Perakende İçecek Sektörünün LideriAta Group: Bucak'ta Toptan ve Perakende İçecek Sektörünün LideriAta Group: Bucak'ta Toptan ve Perakende İçecek Sektörünün LideriAta Group: Bucak'ta Toptan ve Perakende İçecek Sektörünün LideriAta Group: Bucak'ta Toptan ve Perakende İçecek Sektörünün LideriAta Group: Bucak'ta Toptan ve Perakende İçecek Sektörünün LideriAta Group: Bucak'ta Toptan ve Perakende İçecek Sektörünün LideriAta Group: Bucak'ta Toptan ve Perakende İçecek Sektörünün LideriAta Group: Bucak'ta Toptan ve Perakende İçecek Sektörünün LideriAta Group: Bucak'ta Toptan ve Perakende İçecek Sektörünün LideriAta Group: Bucak'ta Toptan ve Perakende İçecek Sektörünün LideriAta Group: Bucak'ta Toptan ve Perakende İçecek Sektörünün LideriAta Group: Bucak'ta Toptan ve Perakende İçecek Sektörünün LideriAta Group: Bucak'ta Toptan ve Perakende İçecek Sektörünün LideriAta Group: Bucak'ta Toptan ve Perakende İçecek Sektörünün LideriAta Group: Bucak'ta Toptan ve Perakende İçecek Sektörünün LideriAta Group: Bucak'ta Toptan ve Perakende İçecek Sektörünün LideriAta Group: Bucak'ta Toptan ve Perakende İçecek Sektörünün LideriAta Group: Bucak'ta Toptan ve Perakende İçecek Sektörünün LideriAta Group: Bucak'ta Toptan ve Perakende İçecek Sektörünün LideriAta Group: Bucak'ta Toptan ve Perakende İçecek Sektörünün LideriAta Group: Bucak'ta Toptan ve Perakende İçecek Sektörünün LideriAta Group: Bucak'ta Toptan ve Perakende İçecek Sektörünün LideriAta Group: Bucak'ta Toptan ve Perakende İçecek Sektörünün LideriAta Group: Bucak'ta Toptan ve Perakende İçecek Sektörünün LideriAta Group: Bucak'ta Toptan ve Perakende İçecek Sektörünün LideriAta Group: Bucak'ta Toptan ve Perakende İçecek Sektörünün LideriAta Group: Bucak'ta Toptan ve Perakende İçecek Sektörünün LideriAta Group: Bucak'ta Toptan ve Perakende İçecek Sektörünün LideriAta Group: Bucak'ta Toptan ve Perakende İçecek Sektörünün LideriAta Group: Bucak'ta Toptan ve Perakende İçecek Sektörünün LideriAta Group: Bucak'ta Toptan ve Perakende İçecek Sektörünün LideriAta Group: Bucak'ta Toptan ve Perakende İçecek Sektörünün LideriAta Group: Bucak'ta Toptan ve Perakende İçecek Sektörünün Lideri

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 2
    BEĞENDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ÜZÜLDÜM
  • 1
    ŞAŞIRDIM
  • 1
    GÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

ATA Group'tan kaçırılmayacak kampanya
Tanıtım

ATA Group'tan kaçırılmayacak kampanya

ATA Group, 17. yıl kutlaması kapsamında Cudy meyve sularında kampanya başlattı. Eve servis ile 60 TL'ye bu fırsattan yararlanabilirsiniz.

Bucak'ta ATA Group'tan ekspres hizmet
Tanıtım

Bucak'ta ATA Group'tan ekspres hizmet

Ata Group, Burdur'un Bucak ilçesinde vatandaşlara Getir Güvencesiyle ekspres hizmet sunuyor.

Gripsavar içeceği kış aylarının gözdesi oldu
Bölgesel

Gripsavar içeceği kış aylarının gözdesi oldu

Kış aylarında taze meyvelerin bir araya geldiği ve halk arasında ‘gripsavar’ olarak adlandırılan atom içeceği kış aylarının vazgeçilmezi oldu.

Gilaburu Suyu: Doğanın Mucizevi İçeceği! Gilaburu Suyu Faydaları ve Zararları
Yaşam

Gilaburu Suyu: Doğanın Mucizevi İçeceği! Gilaburu Suyu Faydaları ve Zararları

Gilaburu suyu, Anadolu'nun şifalı bitkilerinden biri olan gilaburudan elde edilen, birçok sağlık sorununa karşı doğal bir destek olarak bilinen bir içecektir. Böbrek taşlarına iyi gelir mi, cilde faydası var mı? Gilaburu suyunun tüm faydalarını ve olası zararlarını keşfedin!

Bucak'ta Yeni Lezzet Durağı! Ailem Ev Yemekleri Açıldı
Tanıtım

Bucak'ta Yeni Lezzet Durağı! Ailem Ev Yemekleri Açıldı

Yaklaşık 20 yıllık tecrübesiyle Ayşe Sarıkaya, Ailem Ev Yemekleri'nde her gün taze ve günlük malzemelerle hazırlanan sulu yemek çeşitleri, çorbalar, pilavlar ve tatlılar sunuyor.

Sınava katıl dereceye gir kaydını yaptır ödülü kap
Tanıtım

Sınava katıl dereceye gir kaydını yaptır ödülü kap

Proje İmam Hatip Ortaokulu sınavında dereceye girip okula kayıt yaptıran tüm öğrencilere toplamda 25 bin TL'lik ödül verilecektir.