Atatürk ve İstiklal Marşımız İçin Başkan Ercengiz'den fedakarlık

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Atatürk ve İstiklal Marşı için maaşını feda etmeye hazır olduğunu söyledi. Ercengiz'in sözleri, Türkiye'de büyük yankı uyandırdı.

Burdur'dan Milli Mücadele Ruhu

Dün akşam, Arabistan'da oynanması planlanan Süper Kupa mücadelesi, yaşanan olaylar sonrasında ertelendi. Bu gelişme, Türkiye'de büyük bir tepkiye neden oldu.

Türkiye'nin dört bir yanından gelen tepkilerin yanı sıra, Burdur'dan da anlamlı bir destek geldi. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, yaptığı açıklamada, "Eğer futbol federasyonu maçın oynanmaması halinde ödemek zorunda kalacağı tazminatı düşünüyorsa; Devletimden aldığım bir maaşımı bu devleti kuran Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İstiklal Marşı’mız için feda etmeye hazırım" ifadelerini kullandı.

Ercengiz'in bu sözleri, Türkiye'nin milli mücadele ruhunu yeniden hatırlattı. Ercengiz, Türk milletinin, bağımsızlığı için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğunu bir kez daha gösterdi.

Ercengiz'in sözleri, sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Birçok kişi, Ercengiz'e destek mesajları gönderdi.

Süper KupaAtatürkİstiklal MarşıAli Orkun ErcengizTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.