Avdan Yaylası'nda Mermer Ocağı Tehlikesi! Fatih Selimoğlu'ndan birlik beraberlik çağrısı

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, yaptığı açıklamada, Kağılcık Köyü'nün Avdan Yaylası'nın korunması için birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, yaptığı açıklamada, Kağılcık Köyü'nün Avdan Yaylası'nın korunması için birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Belediye Başkanlığı ve Kağılcık Köyü Muhtarlığı tarafından açılan dava sonucunda, İsparta 1. İdare Mahkemesi'nin 17 Nisan Çarşamba günü Keşif Heyeti gönderme kararı aldığını belirten Selimoğlu, bu önemli gelişmeyi duyurdu.

Yaylanın korunması için halkın desteğine ihtiyaç duyulduğunu vurgulayan Başkan Selimoğlu, Çarşamba günü saat 11:00'de Belediye hizmet binası önünde toplanarak Keşif yerine gitmek için bir araya gelmeyi önerdi.

"KAĞILCIK KÖYÜMÜZÜN AVDAN YAYLASINI HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKALIM VE KORUYALIM"

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu yaptığı açıklamada, "Bir kısmı İlçemiz Sınırlarında , Bir kısmı da Kağılcık Köyümüz Sınırlarında olan ve AVDAN YAYLASI’nı da kapsayan alandaki bir firmaya Ait Mermer Ocağı ÇED raporunun İptali için Belediye Başkanlığımız ve Kağılcık Köyü Muhtarlığımız ile açmış olduğumuz davada Isparta 1. İdare Mahkemesi tarafından 17 Nisan Çarşamba günü Keşif Heyeti gelecektir.

Birlik ve beraberlik içerisinde kalabalık bir topluluk olarak Keşif yerine gitmek için Çarşamba günü 11:0’de Belediyemiz hizmet binası önünde toplanarak Keşif yerine hareket edelim.

Yayla’mızda olduğu gibi En büyük sıkıntıyı çekecek olan Kağılcık Köyümüzün ve Köylümüzün yanında olalım.

Bu duygu ve düşünceler ile hepinize hayırlı günler dilerim. " ifadelerine yer verdi.

Avdan YaylasıMermer OcağıFatih SelimoğluTürkiyeBurdurKaramanlı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.