Aydın Gençlik Merkezi'nde "Teknoloji Bağımlılığı” Konusunda Velilere Eğitim

Aydın Gençlik Merkezi tarafından, öğrenci velilerine “Teknoloji Bağımlılığı” konusunda eğitim gerçekleştirildi.

Aydın Gençlik Merkezi tarafından, öğrenci velilerine “Teknoloji Bağımlılığı” konusunda eğitim gerçekleştirildi.

Aydın Gençlik Merkezi tarafından “Biz Bir Takımız” projesi kapsamında öğrenci velilerine yönelik aile etkinliği düzenlendi. Merkeze gelen öğrencilerin velilerine düzenlenen “Teknoloji Bağımlılığı” eğitimi kapsamında bilgilendirme yapıldı. Çocukların teknolojik aletlerle geçirmesi gereken süre, mahremiyet alanında nelere dikkat etmeleri gerektiği gibi konular hakkında farkındalık kazandırıldı. Sunum eşliğinde ilerleyen eğitim programında, alanında uzman kişiler veliler tarafından sorulan soruları da yanıtladı. Eğitmenlerin de dahil olduğu etkinlikte proje ve katılımcılarla ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Teknoloji Bağımlılığıson dakikavelilerbilgilendirmeTürkiyeAydın

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.