Ayşe Sak Ortaokulu Oryantiring Takımından Büyük Başarı

Spor Bakanlığı tarafından Mersin'de düzenlenen Okul Sporları Türkiye Şampiyonası'na 4 takım ile katılan Ayşe Sak Ortaokulu, Türkiye 5.si olarak başarılarına bir yenisi daha ekledi.

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Mersin'de düzenlenen Okul Sporları Türkiye Şampiyonası'na 4 takım ile katılan Ayşe Sak Ortaokulu, Türkiye 5.si olarak başarılarına bir yenisi daha ekledi.

Okul Müdürü Ayhan Ören, "Bu büyük başarıda emeği geçen takım antrenörümüz Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Kaplan başta olmak üzere, Beden Eğitimi öğretmenleri Hasan Damar ve Süleyman Cenkci'ye emekleri için çok teşekkür ediyor, öğrencilerimizi canı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Ayrıca lojistik destek sağlayan okul personelimiz Şahin Erciyes'e de ayrıca teşekkür ederiz. Ayşe Sak Ortaokulu olarak her zaman öğrencilerimizin akademik başarısının yanında sportif alanda da başarılar elde etmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

 

Oryantiring Türkiye ŞampiyonasıBucak Ayşe Sak OrtaokuluTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.