Babaeski'de Yaşlılara Özel Sağlık Kontrolleri: Köylerde Unutulmayan Hizmet! - Haberler

Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde 'Yaşlılara Saygı Haftası' münasebetiyle köylerde ikamet eden yaşlı vatandaşlar ziyaret edilerek, sağlık kontrolleri yapıldı.

KIRKLARELİ (İHA) - Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde 'Yaşlılara Saygı Haftası' münasebetiyle köylerde ikamet eden yaşlı vatandaşlar ziyaret edilerek, sağlık kontrolleri yapıldı.
Babaeski İlçe Sağlık Müdürlüğünce düzenlenen çalışmalarda, '18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası' münasebetiyle ilçe genelinde yaşayan yaşlı vatandaşlar unutulmadı.
Oruçlu, Katranca, Pancarköy ve Müsellim köylerinin Sağlık Evi ebeleri tarafından, sağlık hizmeti verdikleri köylerdeki en yaşlı kişileri ziyaret ederek, yaşlı sağlığı hakkında bilgilendirme yapılıp, kan basıncı, nabız, hayati verilere ait sağlık takibi ölçümleri yapıldı.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

yaşlılar haftasısaygı haftasıson dakikaTürkiyeKırklareli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.