Başkan Adayı Arif Mayda'dan kongreye davet

Yaklaşan Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi seçimi öncesinde Başkan Adayı Arif Mayda, tüm ortakları oy kullanmaya davet etti.

Yaklaşan Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi seçimi öncesinde Başkan Adayı Arif Mayda, tüm ortakları oy kullanmaya davet etti.
Başkan Adayı Arif Mayda, 19 Şubat Pazar günü saat 10:00'da Burdur'un Bucak ilçesinde yapılacak olan kongrenin kapalı oylama sistemi yapılması için tüm üyelerden destek beklediğini söyledi.
Aday Arif Mayda yaptığı açıklamada, " Çok değerli Ortaklarımız ve kıymetli hemşerilerim;
19 Şubat 2023 Pazar günü saat:10:00 da yapılacak olan S.S.Bucak esnaf ve sanatkarlar kredi kefalet kooperatifi seçimlerimize tüm ortaklarımızı oy kullanmaya davet ediyorum.
Şimdiye kadar ilçemizde S.S Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet kooperatifi seçimlerinde demokratik olmayan bir sistem ile uzun yıllardır seçim sistemi yapılmıştır.
Sayın ortaklarımız, yapılacak seçimin siz değerli ortaklarımızı zan altında bırakmadan yapılabilmesi için, seçim sisteminin demokrasinin bir gereği olarak kapalı şekilde oylamada kapalı oylama sisteminin yapılabilmesi için siz değerli ortaklarımızın desteklerini bekliyorum.
Yapılacak olan seçimde başta S.S Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet kooperatifimiz olmak üzere, Ülkemize, siz değerli Ortaklarımıza, hayırlı olmasını temenni ediyorum.
Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum." ifadelerini kullandı.

Arif MaydaBucak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet KooperatifiBucak kongreBurdur kongreTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.