Yaklaşan Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi seçimi öncesinde Başkan Adayı Arif Mayda, tüm ortakları oy kullanmaya davet etti.
Başkan Adayı Arif Mayda, 19 Şubat Pazar günü saat 10:00'da Burdur'un Bucak ilçesinde yapılacak olan kongrenin kapalı oylama sistemi yapılması için tüm üyelerden destek beklediğini söyledi.
Aday Arif Mayda yaptığı açıklamada, " Çok değerli Ortaklarımız ve kıymetli hemşerilerim;
19 Şubat 2023 Pazar günü saat:10:00 da yapılacak olan S.S.Bucak esnaf ve sanatkarlar kredi kefalet kooperatifi seçimlerimize tüm ortaklarımızı oy kullanmaya davet ediyorum.
Şimdiye kadar ilçemizde S.S Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet kooperatifi seçimlerinde demokratik olmayan bir sistem ile uzun yıllardır seçim sistemi yapılmıştır.
Sayın ortaklarımız, yapılacak seçimin siz değerli ortaklarımızı zan altında bırakmadan yapılabilmesi için, seçim sisteminin demokrasinin bir gereği olarak kapalı şekilde oylamada kapalı oylama sisteminin yapılabilmesi için siz değerli ortaklarımızın desteklerini bekliyorum.
Yapılacak olan seçimde başta S.S Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet kooperatifimiz olmak üzere, Ülkemize, siz değerli Ortaklarımıza, hayırlı olmasını temenni ediyorum.
Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum." ifadelerini kullandı.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)