Başkan Adayı Deniz Kurt Dur Durak Bilmiyor!

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler seçimlerinde Burdur Belediyesi'ni Ak Parti belediyesi yapmak için çalışmalarını sürdüren Başkan Adayı Deniz Kurt,dur durak bilmeden seçim çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Adayı Deniz Kurt,dün Bakan Pakdemirli'nin Burdur ziyaretinin ardından bugünde …

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler seçimlerinde Burdur Belediyesi’ni Ak Parti belediyesi yapmak için çalışmalarını sürdüren Başkan Adayı Deniz Kurt,dur durak bilmeden seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Adayı Deniz Kurt,dün Bakan Pakdemirli’nin Burdur ziyaretinin ardından bugünde vatandaşla buluşmalarına devam etti. Vatandaşları evlerinde ziyaret ederek istek ve taleplerini dinleyen Deniz Kurt,”Burdurumuzun güzel insanları ile bir araya gelmeye devam ediyoruz. Eşim Fatma Kurt ve teşkilatımız ile birlikte hemşehrilerimizi evlerinde ziyaret ediyor sorunlarını ve isteklerini kendilerinden dinliyoruz. Bizlere göstermiş oldukları samimiyet ve destekten dolayı Şehrimizin güzel insanlarına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Ak Parti belediyesiDeniz KurtTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.