Başkan Adayı Emrullah Ünal’dan Mega Proje: O Alan Bambaşka Olacak

Ak Parti Bucak Belediye Başkan adayı Emrullah Ünal, açıkladığı Pazar pazarı projesiyle dikkat çekiyor.Başkan adayı Ünal, hazırlanan proje ile hem pazarcıların hem de düğün yapacak olanların daha nezih bir ortamda bulunmasını sağlayacak. Başkan adayı Ünal yaptığı …

Ak Parti Bucak Belediye Başkan adayı Emrullah Ünal, açıkladığı Pazar pazarı projesiyle dikkat çekiyor.Başkan adayı Ünal, hazırlanan proje ile hem pazarcıların hem de düğün yapacak olanların daha nezih bir ortamda bulunmasını sağlayacak.

Başkan adayı Ünal yaptığı açıklamada “Pazar pazarının üzeri vatandaş ve esnaflarımızın kötü hava şartlarından etkilenmeyeceği bir çatı ile kapatılacak.Yapılacak çatı üzerinde belediyenin gelirlerini artırmak için Güneş Enerji Sistemi (GES) kurulacak.Bu alana aynı zamanda Bucak Belediyesi Düğün Salonu ve düğün salonunun altına kapalı otopark yapılacak” ifadelerini kullandı.

İŞTE PAZAR PAZARI PROJESİ

" PAZAR PAZARI PROJEMİZ "PAZAR PAZARI’NIN ÜZERİNİ ÇATI İLE KAPATACAĞIZ.ÇATI ÜZERİNİ GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMİ (GES) İLE KAPLAYACAĞIZ. BU ALANA AYNI ZAMANDA BUCAK BELEDİYESİ DÜĞÜN SALONU YAPACAĞIZ. DÜĞÜN SALONUNUN ALTI KAPALI OTOPARK OLACAK.#MemleketİşiGönülİşi#BelediyeİşiGönülİşi#EmrullahÜnal#AkPartiBucakBelediyeBaşkanAdayı

Ak Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal paylaştı: 28 Şubat 2019 Perşembe

Emrullah ÜnalPazar pazarı projesiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.