Başkan Adayı Emrullah Ünal, Sıkılmadık El Bırakmıyor!

Ak Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal, seçim çalışmalarına devam ediyor. Bucak ilçesinde bir çok yere giden Başkan adayı Ünal, sıkılmadık el bırakmıyor. Ak Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal beraberinde Ak Parti Burdur …

Ak Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal, seçim çalışmalarına devam ediyor. Bucak ilçesinde bir çok yere giden Başkan adayı Ünal, sıkılmadık el bırakmıyor.

Ak Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal beraberinde Ak Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Serdar Besler ve heyet ile birlikte sırasıyla Bucak Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nü giderek itfaiye personellerini, Özel Halk Otobüsleri Durağı’nda şoförleri,  Bucak Belediyesi Fen işleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü’nde belediye personellerini,  Eczanelere giderek de sağlık sektörü çalışanlarını ziyaret ettiler.

Emrullah ÜnalTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.