BAŞKAN ALAGÖZ ‘DEN SEL FELAKETİ ARDINDAN İLK AÇIKLAMA

Tefenni'de Yaşanan Sel Felaketi hakkında açıklamada Bulunan Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz

Tefenni’de Yaşanan Sel Felaketi hakkında açıklamada Bulunan Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz “İlçemiz, bugün akşama doğru başlayan ve sel baskınları boyutuna varacak derecede yağan sağanak yağmur sonrası afetin eşiğinden dönmüştür. Tüm ilçe halkımıza öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

İlk andan itibaren, yağıştan etkilenen vatandaşlarımız için Belediyemizden anonslar yapılarak bir çözüm merkezi oluşturulmuş ve hızlı bir şekilde müdahale edilmiştir. Tespit ettiğimiz 18 haneden su tahliyesi yapılmış, Kaymakamlık binamızda ki yıldırım düşmesi sonucu kırılan ağaç parçaları temizlenmiş, kapanan köy yollarımız tekrar ulaşıma açılmış ve Seydiler yolu üzerinde aracı içerisinde mahsur kalan vatandaşımız da yine Belediye personelimiz ve Burdur AFAD ekiplerinin yardımı ile kurtarılmıştır. Sabah itibari ile İlçe genelimizde hasar tespit çalışmaları yapılacak ve son yarım asırda görülmemiş bu tarz afetlerin önüne geçmek adına gerekli tedbirler alınacaktır.

Çalışmalarımızın ilk anından son anına kadar yardımlarını esirgemeyen Çavdır Belediye Başkanı Sn. Süleyman Kayacan ve Çavdır Belediyesi personeline, Söğüt Belediye Başkanı Sn. Ayhan Yurdasiper ve Söğüt Belediyesi personeline, Karamanlı Belediye Başkanı Sn. Fatih Selimoğlu ve Karamanlı Belediyesi personeline, AFAD Burdur ekibine ve özellikle gecenin geç saatlerine kadar özveriyle çalışan çok değerli Tefenni Belediyesi personelime teşekkür ediyor, bir kez daha tüm #Tefenni halkımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum”. Saygılarımla.dedi

Sel FelaketiÜmit AlagözTürkiyeBurdurTefenni

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.