Başkan Alagöz'e tehdit! Ümit Alagöz suç duyurusunda bulundu

Burdur Haber! Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, son zamanlarda kendisine yönelik tehditlere sert tepki gösterdi. Ümit Alagöz suç duyurusunda bulundu

Burdur Haber! Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, son zamanlarda kendisine yönelik tehditlere sert tepki gösterdi. Yalan yanlış ifadelerle halkı kin ve nefrete teşvik eden zihniyetin demokrasiye ve halka darbe yapmaya çalıştığını savunan Alagöz, 10 yıllık başkanlık döneminde bu tür olaylarla hiç karşılaşmadığını söyledi.

Alagöz, "Yalan yanlış ifadeler ile halkı kin ve nefrete teşvik ederek kamu kurumlarını meşgul eden hatta seçilmiş bir Belediye başkanını alanen tehdit eden zihniyetin tek arzusu demokrasiye ve Vatandaşımızın iradesine darbe yapmaktır. 10 yıldır sürdürdüğüm Belediye Başkanlığı görevimde hiç yaşamadığımız bu olayların bugün neden yaşandığını herkes sorgulamalıdır." dedi.

Tehditlerin ardından Alagöz, "Başkan evine girip çıkarken kendine dikkat etsin" diyen kişi hakkında suç duyurusunda bulunmak için İlçe Emniyet Amirliği'ne gitti.

Alagöz, Tefenni halkına seslenerek, "İlçe halkım hiç merak etmesin Tefenni büyük hedeflere yürüyüşünü devam ettirecektir." ifadelerini kullandı.

Ümit Alagöztehditsuç duyurusuTürkiyeBurdurTefenni

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.