Başkan Ali Orkun Ercengiz, oyunu kullandı

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turu için oyunu kullandı. İşte detaylar...

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turu için oyunu kullandı.

Başkan Ercengiz, eşi Hülya Ercengiz ve annesi Ziynet Ercengiz, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci tur oylaması için saat 12:00’de oy kullanacakları Özboyacı İlkokuluna gelerek 1138 No’lu sandıkta oylarını kullandı.

Oy kullanım sonrası açıklama yapan Başkan Ercengiz “28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi için vatandaşlık görevimizi yaptık. Öncelikle vatanımıza milletimize hayırlı olsun. Bir demokrasi sınavını daha Türkiye yerine getiriyor. İnşallah bugüne kadar sorunsuz getirdiğimiz seçim sürecini bugün de sorunsuz bir şekilde halledip vatanımıza milletimize ülkemize yakışan şekliyle tamamladıktan sonra da artık yeni bir güne yarın seçimi tamamlamış vatandaşımızın tercihine saygı gösterilmiş bir güne uyanmış oluruz. Seçimler Demokrasinin gereğidir. Vatandaşımız elinden geldiğince yüksek katılım göstermesi 5 yılda bir kullanacağı demokratik hakkının tecellisi açısından çok önemli ve kıymetlidir. Bu nedenle buradan bir kez daha çağrımızı yineleyelim gördüğüm kadarıyla 14 Mayıs’a nazaran katılım yüzde 10 daha az şu saate kadar. Vatandaşımız herhalde günün erken saatleri olduğunu düşünüyor. Ben katılımın artacağını umut ediyorum. Vatandaşımızın da vatandaşlık görevini yapmak üzere bir an evvel sandığa gelmesini arzuluyorum” dedi.

Ali Orkun ErcengizCumhurbaşkanlığı seçimleri2023 genel seçimleriTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.