BAŞKAN AYDIN ÇELTİKÇİ’DE YENİLİK PEŞİNDE YATIRIMIN ÖNÜNDE ENGEL İSTEMİYOR

Burdur İli Çeltikçi İlçesi’nde vatandaşlarla anlaşılarak belediye dükkanları, kapalı pazar yeri gibi yatırım yapılabilmesi için 5020 m2 lik arsa satın alındı.

Burdur İli Çeltikçi İlçesi’nde vatandaşlarla anlaşılarak belediye dükkanları, kapalı pazar yeri gibi yatırım yapılabilmesi için 5020 m2'lik arsa satın alındı. Arsa alımlarında Belediye Meclis üyeleri ve belediye personelleri ile belde sakinlerinden oluşan komisyonunca vatandaşların arsalarına değer biçildi. Gönüllü olarak vatandaşların ev ve arsaları alındı.

Çeltikçi Belediye Başkanı Recep Aydın yaptığı sosyal medya duyurusunda, “Belediyemize 5.020m2 arsa alımını gerçekleştirdik. İlçemize gelecek olan yatırımların önünü açmak ilçemize yeni yatırımlar kazandırmak için arsa alımını gerçekleştirdik. Keşke geçmiş dönemlerde her yönetici bu fikirle yola çıkıp arsa arazi alımı yapsaydı da ilçemize gelecek olan ve arsa arazi temini yapılamadığı için gelemeyen yatırımlar gelseydi. Arsalarını belediyemize cüzi bir rakamla devrini yapan ilçemiz esnaflarından merhum Halis yön varisleri İzel YÖN, Tugay YÖN, Efe Kaan YÖN, Fatma YÖN’e ve Gülnazik TOSUN’a Mehmet YÖN’ e Rahmi YÖN’ e, Döne YANAR’a sonsuz teşekkürler ederiz. Hepsinden Allah razı olsun.” ifadelerini kullandıktan sonra sözlerine devam eden Başkan Aydın, öncelikle ekonomik değeri 500 bin lira olan arsayı gözünü kırpmadan genel toplamda 60 bin Türk Lirasına belediyemize veren bütün varislere ilçem ve kendi adıma sonsuz şükranlarımı sunar geçmişlerinin ve kendilerinin Allah katında hayırlarını kabul görmesini temenni ederim. Gerçekleştiği gibi bu halkım belediye sinin arkasında olduğu müddetçe bu memleketin sırtı yere gelmez Allah'ın izniyle, şunu da belirtmeden geçemeyeceğim, arsasının kenarından 300 .500 m2'lik yola giden bölümlerine belediye bizim tarlamızdan yol geçiriyor deyip Çeltikçi Belediyesini mahkeme kapılarında bekletenlere de güzel kapak olsun. Demek oluyoki hayır yapmak bile insan oğluna nasip olacak. Yaptığınız ve yapacağınız hayırlar Allah katında kabul görsün inşallah. Sağolun varolun" diyerek duygularını ifade etti.

Çeltikçi BelediyesiRecep AydınTürkiyeBurdurÇeltikçi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.