Çeltikçi Belediye Başkanı Ramazan Ezin, ilçede devam eden doğalgaz çalışmalarında yüzde 95 seviyesine ulaşıldığını açıkladı. Başkan Ezin, herhangi bir aksaklık yaşanmaması halinde eylül ayı sonunda vatandaşların evlerinde doğalgaz kullanmaya başlamasının hedeflendiğini söyledi.
Çeltikçi Belediye Başkanı Ramazan Ezin, ilçenin uzun yıllardır beklediği doğalgaz yatırımıyla ilgili son durumu paylaştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Burdur mitinginde Çeltikçi’ye doğalgaz getirilmesine yönelik verdiği sözün yerine getirildiğini belirten Ezin, çalışmaların büyük ölçüde tamamlandığını ifade etti.
Başkan Ezin, 2025 yılında doğalgazın ilçeye kazandırılması sürecinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yanı sıra Burdur milletvekilleri Mustafa Oğuz ve Adem Korkmaz’ın destek verdiğini belirtti.
Doğalgazın Çeltikçi’ye getirilmesi sürecinde bazı yer sorunları yaşandığını ifade eden Ezin, istasyon için gerekli arazinin kamulaştırmasının Torosgaz tarafından gerçekleştirildiğini söyledi.
Kamulaştırmanın ardından arazi üzerinde gerçekleştirilen çalışmaların maliyetine ilişkin de bilgi veren Başkan Ezin, belediye meclis üyeleriyle birlikte imzalanan protokol kapsamında gerekli masrafların Çeltikçi Belediyesi bütçesinden karşılandığını açıkladı.
Bu kapsamda belediyenin yaklaşık 6,5-7 milyon liralık harcama yaptığını belirten Ezin, söz konusu uygulamanın yalnızca Çeltikçi Belediyesi için değil, diğer belediyeler için de geçerli olduğunu ifade etti.
Doğalgaz istasyonu ve altyapı çalışmalarında gelinen son noktayı açıklayan Başkan Ezin, çalışmaların yüzde 95 oranında tamamlandığını belirtti.
Herhangi bir aksaklık yaşanmaması halinde eylül ayının sonunda Çeltikçi’deki evlerde doğalgaz kullanılmaya başlanmasının planlandığını ifade eden Ezin, ilçenin uzun süredir beklediği hizmete kavuşmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Başkan Ramazan Ezin, doğalgazın ilçeye kazandırılması sürecinde destek verenlere teşekkür ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP Burdur İl Başkanı Mustafa Gün, ilçe başkanı, belediye meclis üyeleri ve Torosgaz Genel Müdürü Osman Erdemci’ye Çeltikçi halkı ve şahsı adına teşekkürlerini iletti.
Başkan Ezin, çalışmaların ortak bir gayretle gerçekleştirildiğini vurgulayarak, “Ben değil, biz olarak bu işleri başardık. İnşallah daha da devamını getireceğiz. Çeltikçi halkının bundan hiçbir zaman kuşkusu olmasın. Verdiğimiz sözlerin arkasındayız.” ifadelerini kullandı.














Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)