Başkan Emrullah Ünal, aday olacak mı? Bakın ne cevap verdi

Başkan Emrullah Ünal, aday olacak mı? Burdur'un Bucak ilçesi Belediye Başkanı Emrullah Ünal, 2024 yerel seçimlerinde aday olacak mı sorusu merak ediliyordu. Bakın ne cevap verdi...

Burdur'un Bucak ilçesi Belediye Başkanı Emrullah Ünal, 2024 yerel seçimlerinde aday olacak mı sorusu merak ediliyordu. Dün Kanal15'te canlı yayına çıkan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, merak edilen soruyu cevapladı.

Bilal Karasakal ve Kürşat Tuncel’in sunumuyla düzenlenen Burdur’un nabzı programında canlı yayına katılan Belediye Başkanı Emrullah Ünal, "Önümüzdeki yıl yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden aday olacak mısınız?" sorusuna net bir şekilde cevap vererek, merakları giderdi.

Başkan Emrullah Ünal, sorulan sorunun üzerine yaptığı konuşmada, " Aday adayıyım, Bucak için hizmet etmekten mutluyum, halkımızda takdir ederse canla başka çalışmaya devam edeceğim ve yeniden aday adayıyım " ifadelerini kullandı.

Emrullah Ünal2024 yerel seçimleribelediye başkan aday adayıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.