Başkan Emrullah Ünal, Aile Büyüklerinin Duasıyla Yola Çıktı

AK Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Emrullah Ünal, önemli bir ilkeye dikkat çekti. Ünal, bir işe başlamadan önce anne ve babanın rızasını almak ve aile büyüklerinden dua istemenin önemini vurguladı.

AK Parti Bucak Belediye Başkan adaylığını açıklanan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, yaptığı açıklamada önemli bir ilkeye vurgu yaptı.

Ünal, hayatta aldığı önemli derslerden birinin, bir işe başlamadan önce anne ve babanın rızasını almak, aile büyüklerinden dua istemek olduğunu belirtti.

Adaylık sürecine ilişkin Cumhurbaşkanı'nın onayıyla yeni hedeflere yola çıktıklarını ifade eden Ünal, önce rahmetli annesi ve aile büyüklerinin mezarını ziyaret edip, babasının ve diğer aile büyüklerinin ellerini öperek hayır dualarını aldığını belirtti.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, " Hayatımda aldığım en önemli derslerden biri şudur; bir işe başlayacaksan anne ve babanın rızasını alacak, aile büyüklerinin duasını isteyeceksin. Sn. Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Bucak’ımızda yeni hedefler için yola koyulduk. Ama önce rahmetli annemin ve aile büyüklerimin mezarını ziyaret ederek, babamın ve aile büyüklerimin ellerini öpüp hayır dualarını aldım. Rabbim yolumuzu açık etsin." ifadelerini kullandı.

Emrullah ÜnalailebüyüklerduayolBucak Belediye Başkan adayıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.