Başkan Emrullah Ünal’dan NNC Medya’ya Ziyaret

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, NNC Medya'yı ziyaret ederek Basın Bayramını kutladı.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, NNC Medya'yı ziyaret ederek Basın Bayramını kutladı.

Başkan Ünal, daha önceden belirlenmiş programları nedeniyle 24 Temmuz günü ziyaret gerçekleştiremediğini belirterek, Bucak’ta yerel basının Basın Bayramı’nı kutlamak için ziyaret turuna çıktıklarını belirtti. Ünal, özellikle yerel basının ilçede yaşayan vatandaşlar için haber alma,bilgi öğrenme konusunda etkili bir araç olduğunun altını çizerek, “Ülkemizin sosyal, ekonomik, kültürel ve demokratik anlamda daha da gelişmesi için özgür basına ihtiyacı vardır. Objektif habercilik noktasında basının özgür olması gerekiyor. Basın özgür olduğu müddetçe ülkemizin kalkınması daha da hızlanacaktır. Bizlerde yerel yönetim olarak, elimizden geldiğince, gücümüz nispetinde yerel basınımızın her zaman yanında olacağız. Bu vesileyle tüm gazeteci arkadaşlarımızın Basın Bayramını tebrik ediyorum” dedi.

NNC Medya Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Nanecioğlu, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Hüseyin Çubuk ve Genel Yayın Yönetmeni Osman Nanecioğlu da Başkan Emrullah Ünal’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Emrullah Ünalnnc medya ziyaretziyaretTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.