Başkan Emrullah Ünal deprem bölgesinde

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, deprem bölgesine giderek orada personel ile bir araya geldi.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, deprem bölgesine giderek orada personel ile bir araya geldi.
9 saat arayla meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan Asrın en büyük felaketi olarak adlandırılan deprem sonrasında, tüm gücüyle deprem bölgesine destek çalışması başlatan Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Burdur'un Bucak ilçesinden deprem bölgesinde gidip arama kurtarma çalışmalarına katılarak destek veren personel ile görüşerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Güne Afşin'de başladıklarını belirten Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, yıkımın büyük olduğunu belirterek, devletin tüm kurumlarının bölgede olduğunu söyledi.
Başkan Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, " Deprem bölgesindeyiz. Güne Afşin’den başladık. Elbistan, Kahramanmaraş ve Gaziantep Islahiye’deyiz. Yıkım büyük. Devletimiz tüm kurumları ile bölgede. Türkiye’nin her yerinden Vatandaşlarımızın yardımı akın akın deprem bölgesine geliyor. Deprem bölgesindeki ekiplerimizle ve Bucaklı gönüllülerimize çalışmalarında moral verdik. Bucaklı hemşerilerimizle birlikte ilk aşevini Afşin’de kurduk. Çorum Valimizle Afşin’de koordinasyona katkı sağladık. Bu zor günleri birlikte aşacağız." ifadelerini kullandı.
Deprem bölgesine giden Başkan Ünal'a, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, Bucak Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Oğuzhan Erdoğan eşlik etti.

Emrullah Ünaldeprem yardımıKahramanmaraş depremi son dakikaTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.