Başkan Ercengiz’den Borsa’ya ziyaret

Başkan Ercengiz'den Borsa'ya ziyaret CHP Burdur Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Belediye Başkan adayı Ali Orkun Ercengiz, beraberindeki heyet ile, Burdur Ticaret Borsası'nı ziyaret etti. Heyeti, BTB Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Ömer Faruk Gündüzalp, …

Başkan Ercengiz’den Borsa’ya ziyaret

CHP Burdur Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Belediye Başkan adayı Ali Orkun Ercengiz, beraberindeki heyet ile, Burdur Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. Heyeti, BTB Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Ömer Faruk Gündüzalp, Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz Gürcan ve Niyazi Boz, Meclis Üyeleri Süleyman Candan ile Halil Aygün ağırladı.

Burdur Ticaret Borsası’nın kentin tarımı, ticareti ve gelişime koyduğu katkıyı takdirle takip ettiklerini söyleyen Ali Orkun Ercengiz, daha iyi bir Burdur oluşturma sevdasıyla tekrar yola çıktıklarını söyledi. Siyasetin normalleşmesi gerektiğini, ekonominin kötüye gittiğini ifade eden Ercengiz, bu kötü gidişatı, 31 Mart’ta ülke genelinde değiştireceklerini kaydetti.

BTB Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp, Başkan Ercengiz ve beraberindeki heyete seçimde başarılar dileyerek, “31 Mart’ta kim seçilirse seçilsin, Burdur kazanmalı, dostluk kazanmalı, hoşgörü kazanmalı” dedi.

Gündüzalp, tüm siyasilerin, sevgi ve saygıyı eksik etmeden, sürtüşmelerin değil, kentin geleceğini taşıyacak projelerin yarışması gerektiğini söyledi.

Ali Orkun ErcengizBorsa ziyaretTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.