Başkan Ercengiz'den Kılıçdaroğlu'na destek mesajı

Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylık tartışmasının ardından Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, dün olduğu gibi bundan sonra da yanında olacağını belirtti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylık tartışmasının ardından Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, dün olduğu gibi bundan sonra da yanında olacağını belirtti.
Kemal Kılıçdaroğlu ile el sıkıştığı fotoğrafı paylaşarak, 'Dün de yanındaydık bugün de yanındayız yarın da yanında olacağız' ifadelerini kullanan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, yaptığı paylaşımla tüm il belediye başkanlarının ortak açıklamasını yayınladı.
Başkan Ercengiz’in yaptığı açıklamada, “Tüm il Belediye Başkanları olarak ortak açıklamamızdır. Amacımız halkın refahını yükseltmek, yaşanabilir bir Türkiye ve aydınlık yarınlar için mücadele eden Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu her zaman yanında olduğumuzu bildirmektir.” ifadelerini kullandı.

 

Ali Orkun ErcengizBurdur Belediye Başkanı Ali Orkun ErcengizBaşkan Ali Orkun ErcengizBelediye BaşkanıKemal Kılıçdaroğlu aday2023 genel seçimleriTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.