BAŞKAN ERCENGİZ’DEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA JEST

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, il merkezinde görev yapan sağlık çalışanlarına kahve hediye etti. Başkan Ali Orkun Ercengiz koronavirüs vakalarıyla ilgilenen sağlık görevlilerini unutmadı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, il merkezinde görev yapan sağlık çalışanlarına kahve hediye etti.

Başkan Ali Orkun Ercengiz koronavirüs vakalarıyla ilgilenen sağlık görevlilerini unutmadı. Her fırsatta sağlık görevlilerine değer verilmesi gerektiğini belirten Başkan Ercengiz, “Onlar her zaman bizim için çok değerliler” dedi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, koronavirüs salgını sebebiyle mesai gözetmeksizin çalışan sağlık personellerine kahve hediye etti.

Başkan Ercengiz, korona virüsü (Kovid-19) tehlikesi süresince vatandaşların sağlığı için mücadele eden sağlık çalışanlarına motivasyon amaçlı kendilerine kahve hediye ettiklerini belirterek, “Sağlığımız için fedakârca ve özveriyle mücadele eden sağlık çalışanlarımız Covid-19 tehlikesi süresince mesai gözetmeksizin çabalıyorlar. Bizler de sağlık çalışanlarımıza motivasyon olmaları için kahve hediye ettik. Bu yoğun tempoda çalışmalarını sürdürürken, en azından sıcak kahvelerini içerek dinlenmelerini istedik. Bizler için fedakarca çalışan sağlık ekiplerimize çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Ali Orkun ErcengizCoronavirüsburdur coronavirüsTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.