Başkan Ercengiz'den Salı Pazarında sıcak çorba ikramı

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, gönüllü bağışçılarla birlikte Salı Pazarı’nda çorba dağıttı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, gönüllü bağışçılarla birlikte Salı Pazarı’nda çorba dağıttı.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, gönüllü bir bağışçı ile birlikte her hafta Salı Günleri Uzay Çatı altına kurulan Salı Pazarı’nda esnaf ve vatandaşlara çorba dağıttı. Başkan Ercengiz, amaçlarının çorba içmek değil bir arada olmak olduğunu söylerken alışveriş yapmak için pazara gelen vatandaşlarla ve esnaflarla da sohbet etti.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz şöyle konuştu;
Burdur’umuzun Salı Pazarı’ndayız. Her yıl olduğu gibi soğuk günlerde Burdur halkının içini ısıtabilmek için sıcak çorbayla gelmeyi alışkanlık haline getirmiştik. Bu yıl da gönüllü bir bağışçımızın katkısıyla Salı Pazarı’ndayız. Yüce Allah’tan bağışının kabulünü temenni ediyoruz. Amacımız çorba içmek değil, bir arada olmak. Mideleri ısıttığımız kadar gönülleri de ısıtmak, Burdur halkıyla iç içe olabilmek. Asıl hedefimiz, düşüncemiz bu. Salı Pazarı’na baktığımızda henüz hareketli değil. Vatandaşımız üretici fiyatlarına bağlı olarak tüketiciye yansıyan fiyatlardan, artan fiyatlardan şikayetçi. Ama her ne olursa olsun Burdur Salı Pazarı birçok pazardan ucuz. Halkımıza taze sebze ve meyveyi getiren üreticiye ve esnaf arkadaşlarımıza da teşekkür etmek istiyorum. Afiyet olsun.

MUHAMMET FATİH BAŞCI/burduryenigün

Burdur Belediyesi çorba dağıtımıBurdur BelediyesiAli Orkun ErcengizTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.