BAŞKAN ERCENGİZ’E MÜTEAHHİTLER DERNEĞİNDEN ZİYARET

Geçtiğimiz günlerde yeni kurulan Burdur Müteahhitler Derneği yönetiminin kurum ziyaretleri sürüyor.

Geçtiğimiz günlerde yeni kurulan Burdur Müteahhitler Derneği yönetiminin kurum ziyaretleri sürüyor.

Torosgaz Bölge Müdürünü ziyeret ederek önemli bir sorunu çözen dernek yönetiminin ikinci durağı Burdur Belediye Başkanı, Başkan Yarsımcıları ve kurum müdürlerini ziyaret oldu.

Geçtiğimiz günlerde ilk genel kurulunu yapan dernek yönetiminin ziyaretleri sürüyor. Torosgazla ilk görüşmesinde önemli bir dsorun olan doğalgazsa beklemeye son veren yönetim bu kez Burdur Beledişye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Başkan yardımcıları Ali Say, Hasan Duygulu ile Fen İşleri Müdürü Abdullash Sartekin’i ziyaret etti.

Belediye dernek işbirliği 3 Belediye Başkanını ziyaret eden Dernek yönetimi başkan yardımcılarından tam destek sözü aldı.

Dernek yönetimi Fen İşleri Müdürü Abdullah Sartekin’i makamında ziyaret etti. Müdür Sartekin, Sıcak bir karşılamadan memnun olan Dernek yönetimine” tüm müdürlükler adına size nasıl faydalı olabileceksem olurum. Bundan emin olun” dedi

Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz örgütlü toplum adına müteahhitlerin dernek kurmasından memnun olduğunu dile getirdi. Başkan Ercengiz, proje aşamalarında birlikte bir protokol yaparak ön inceleme için derneği muhatap alabileceklerini söyledi. Dernek Başkanı Av. Halkil Özer, Türkiye’de birçok yerde uygulanan bu projenin uygulanmasında dernek olarak aktif rol oynayabileceklerini söyledi.

müteahhitler derneğiAli Orkun ErcengizziyaretTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.