BAŞKAN ERCENGİZ GECE DE UYUMUYOR YOLLAR VE KALDIRIMLAR DEZENFEKTE EDİLDİ

Burdur Belediyesi gece gündüz dezenfekte işlemlerine devam ediyor. 18 Mart 2020 Çarşamba günü akşamın ilerleyen saatlerinde Burdur Belediye ekipleri kaldırımlar ve yolları dezenfekte etti. Dezenfekte işlemi yapılırken Burdur Belediye Başkanı Ercengiz yerinde inceledi.

Burdur Belediyesi gece gündüz dezenfekte işlemlerine devam ediyor. 18 Mart 2020 Çarşamba günü akşamın ilerleyen saatlerinde Burdur Belediye ekipleri kaldırımlar ve yolları dezenfekte etti.

Dezenfekte işlemi yapılırken Burdur Belediye Başkanı Ercengiz yerinde inceledi.

Başkan Ercengiz: “Belediyemiz bünyesinde Corona Virüsüyle etkin mücadele anlamında bir ekip oluşturduk. Farklı müdürlüklerimizin içinde bulunduğu bu ekipte bir görev paylaşımı yaparak rutindeki görevlerine devam ediyoruz. Bu akşam da temizlik işleri müdürlüğümüz tedbirler çerçevesi kapsamında hem çöp kovalarının, konteynırların ilaçlanması, yurttaşın en çok temas ettiği noktalardan birisi olarak hem de kullanılan sokak, kaldırımların ve ilimizde en çok kullanılan caddelerin ilaçlanması işlemini bu akşamdan itibaren arkadaşlarımız gerçekleştirecekler. Öncelikle Halk sağlığı, biz üzerimize düşen görevi yapacağız, sonuçta salgının yayılmaması için alınacak en önemli tedbir yurttaşımızın bireysel katkılarıdır. Teması azaltacağız mümkün olduğu kadar uyarıları dikkate alarak evinden çıkmaması gereken vatandaşımızın çıkmamasını istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Başkan Ercengiz yaptığı açıklamanın ardından, gece gündüz uyumayan, biz uyurken, çalışırken, yemek yerken hiç durmadan daha temiz bir Burdur, daha yaşanılabilir bir kent ve çok daha sağlıklı bir ortam için asli görevlerinin yanında COVID-19 ile bizim adımıza mücadele eden Burdur Belediye Ekiplerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. İyi ki varsınız.” diye teşekkürlerini sundu.

Ali Orkun ErcengizDezenfekte işlemiTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.