Başkan Fatih Selimoğlu, Karamanlı'ya 2023'ün ilk müjdesini verdi

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Hükümet Konağı ve Polis Merkezi Amirliği Hizmet Binası’nın İhale tarihini açıkladı.

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, kent için 2023 yılının ilk müjdesini verdi.

2023 yılının Burdur'un Karamanlı ilçesi için yatırım yılı olacağını vurgulayan Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Hükümet Konağı ve Polis Merkezi Amirliği Hizmet Binası’nın İhalesinin 13 Ocak 2023 tarihi saat 10:30'da yapılacağını duyurdu.

Projelerin ilçeye hayırlı olmasını temenni eden Başkan Fatih Selimoğlu, " Karamanlı’mıza, Kaymakamlığımıza, Kurumlarımıza ve Emniyet Teşkilatımıza şimdiden hayırlı olsun.
Projenin hazırlanmasından İhale sürecine kadar Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
Özellikle Ödeneğin çıkarılması ve İhalenin başlatılması İçin Talimat veren İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU’ya ve görüşmeleri gerçekleştiren Milletvelimiz Sayın Bayram ÖZÇELİK’e şahsım ve Karamanlı Halkı adına çok teşekkür ederim.
2023 yılı Karamanlı’mız içiz Yatırım ve Hızlı gelişme yılı olacak. Durmak, duraklamak ve yorulmak yok. " ifadelerini kullandı.

 

Karamanlı yatırımBurdur yatırımKaramanlı BelediyesiFatih SelimoğluTürkiyeBurdurKaramanlı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.