Başkan Güngör Ankara'da Genel Başkan Bahçeli ile görüştü

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, beldesinin üst yapı sorunlarına çözüm bulmak için Milliyetçi Hareket Partisi'nin üst düzey isimleriyle görüştü.

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Üst Yapı Sorunları İçin Önemli Görüşmeler Yaptı

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, beldesinin üst yapı sorunlarına çözüm bulmak amacıyla önemli görüşmeler gerçekleştirdi. Bu görüşmeler kapsamında, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sn. Dr. Devlet BAHÇELİ, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sn. Sadir DURMAZ ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sn. Edip Semih YALÇIN'ı makamlarında ziyaret etti.

Destek ve İlgiyle Karşılandı

Başkan Güngör, üst yapı sorunlarına dikkat çekmek ve çözüm yolları için Milliyetçi Hareket Partisi'nin üst düzey isimleriyle görüşmeler yaparak destek istedi. Ziyaretler sırasında, Kızılkaya'nın sorunları ve çözüm önerileri ele alındı. Başkan Güngör, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı ve ilgili Genel Başkan Yardımcıları tarafından ilgi ve alaka ile karşılandı.

Başkan Güngör, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, kendilerine gösterilen ilgi, alaka ve destekten dolayı teşekkürlerini ileterek saygılarını sundu. Görüşmelerin beldelerinin üst yapı sorunlarına çözüm bulma yolunda önemli bir adım olduğunu belirtti.

İlkay GüngörDevlet BahçeliTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.