Başkan Güngör, başkan adaylığını açıkladı

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, yerel seçimlerde yeniden adaylığını açıkladı. Güngör'ün adaylık açıklaması, beldede memnuniyetle karşılandı.

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, yerel seçimlerde yeniden adaylığını açıkladı. Güngör'ün adaylık açıklaması, beldede memnuniyetle karşılandı.

Kızılkaya Belediye Başkanı, Yerel Seçimler için Adaylığını Açıkladı

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, yerel seçimler için adaylığını açıkladı. Güngör, yaptığı açıklamada, "Hareketimizin Lideri, Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendiyi ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz'ı ziyaret ederek Kızılkaya için çıkmış olduğumuz bu yolda hayır dualarını alarak yerel seçimler için yeniden adaylık için başvurumuzu yaptık. Bizlere ve Kızılkaya'mıza hayırlı olsun" dedi.

Güngör, açıklamasında, Kızılkaya'da görev yaptığı süre boyunca yaptığı çalışmalara değinerek, "Kızılkaya'da görev yaptığım süre boyunca, beldemizin altyapı ve üstyapı sorunlarını çözmek için yoğun çaba sarf ettik. Kızılkaya'yı daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Güngör'ün adaylık açıklaması, Kızılkaya'da memnuniyetle karşılandı. Vatandaşlar, Güngör'ün beldeye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeniden aday olmasından memnuniyet duyduklarını dile getirdiler.

Burdur son dakikaİlkay Güngörbelediye başkanı aday adayıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.