Başkan Güngör'den Başkan Mayda'ya tebrik ziyareti

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Bucak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına seçilen Arif Mayda’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Görüşmede yerel ulaşım ve oda faaliyetleri üzerine fikir alışverişi yapıldı.

Bucak Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Başkan Arif Mayda'yı ziyaret eden Başkan İlkay Güngör’e, Belde Başkanı Mehmet Kemal Öztürk eşlik etti.

Seçim sürecinin ardından göreve gelen Arif Mayda ile bir araya gelen heyet, yeni dönem projeleri hakkında bilgi aldı. Samimi bir atmosferde geçen görüşmede belediye ve oda arasındaki koordinasyonun önemi konuşuldu.

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör yaptığı açıklamada, "  Bucak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Arif Mayda’yı, Belde Başkanım Mehmet Kemal Öztürk ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

Nazik misafirperverliği için kendisine teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum. " ifadelerine yer verdi.

İlkay GüngörArif MaydaTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.