Başkan Güngör duyurdu; 45 yıllık sorun çözüldü

Burdur'un Bucak ilçesi Kızılkaya Beldesinde içme suyu sorunu çözüldü.

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, 45 yıllık içme suyu sorununun çözüldüğünü duyurdu.

Geçtiğimiz aylarda tamamlanan içme suyu şebeke hattının ardından, su deposu ve pompaların sistem otomasyon işi de tamamlandı.

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kızılkaya Beldesi'nde bütün bu çalışmaların tamamlandığını belirten Belediye Başkanı İlkay Güngör, İller Bankası Bölge Müdürlüğü tarafından kontrollerin yapıldığını ve herhangi bir eksiklik bulunmadığının altını çizdi.

Bu sistem sayesinde 1 litre suyun dahi zayi olmayacağını vurgulayan Başkan İlkay Güngör yaptığı açıklamada, " İçme suyu şebeke hattımızı geçen aylarda tamamlamıştık. Su depomuzun ve pompalarımızın sistem otomasyon işi bitti, İller Bankası Bölge Müdürlüğünce bugün geçici kabulü yapılan şebeke hattımızda ve içme suyu depomuzda herhangi bir eksiklik görülmedi. Yapılan son teknoloji otomasyon sistemimiz sayesinde depo su seviyemizi, şebekede ki klor miktarımızı, kayıp kaçakları, pompalarımızın durumunu takip edebileceğiz, depoya sistem üzerinden bizler her türlü müdahale edebilecek ve dışarıdan gelen herhangi bir olumsuz müdahaleyi de tespit etmiş olacağız. Bu sistem sayesinde 1 litre suyumuz dahi zayi olmayacaktır. Yapılan otomasyon sistemi bölgemizde ilk ‘ dir, ilklerin belediyesi olmaya devam edeceğiz. Gelecek nesillere bırakacağımız en büyük servetimiz olan 'suyumuzu' koruyacağız." ifadelerini kullandı.

Kızılkaya içme suyuBucak içme suyuKızılkaya Belediyesiİlkay GüngörTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.