Başkan Güngör gençleri Yeni yılın ilk haftasında geziye götürdü

Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kızılkaya Beldesi'nde yaşayan gençler, Kızılkaya Belediyesi tarafından düzenlenen paintball etkinliğinde buluştu. Gençler, iki takım halinde oynadıkları oyunlarda bolca eğlendi.

İlkay Güngör, Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kızılkaya Beldesinde yaşayan gençleri yeni yılın ilk haftasında geziye götürdü.

Kızılkaya Belediyesi tarafından Kepez macera parkındaki paintball sahasında düzenlenen etkinliğe, beldede yaşayan gençler katıldı.

Etkinlikte gençler, iki takım halinde paintball oyunları oynadı. Oyunlar sırasında gençler bolca eğlendi ve keyifli vakit geçirdi.

Etkinlik sonrasında konuşan Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, "Gençler Geleceğimizin Teminatıdır.

Oyun hayata hazırlıktır, çünkü her insan kendini oyunlarıyla ortaya koyar. Hafta sonumuzu bugünün gençleri, yarının geleceği dediğimiz evlatlarımıza ayırdık. Kepez macera parkındaki paintball sahasında, küçük savaş oyunları oynadık. Birbirinize boya sıkın ama kara takmayın, lekelemeyin dedik, savaşı sevmeyin ama savaşmayı da bilin dedik. Her yıl olduğu gibi bu yıl da gençlerimizi çeşitli aktivitelerle bir arada tutmaya, eğlendirmeye, eğlenirken de eğitmeye devam ediyoruz. Çünkü biliyoruz ki onların gözlerindeki mutluluk başka hiçbir şeye değişilmez. Gençlerimizi seviyoruz" dedi.

İlkay GüngörKızılkaya Belediyesiyeni yılBurdur HaberTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.