BAŞKAN GÜNGÖR HEMŞEHRİSİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan korona virüs salgının önüne geçmek amacı ile uzmanların yaptığı evinde kal çağrılarına Kızılkayanın da uyduğu görülüyor. ,

Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan korona virüs salgının önüne geçmek amacı ile uzmanların yaptığı evinde kal çağrılarına Kızılkayanın da uyduğu görülüyor. Kızılkayanın cadde ve sokaklarında çekilen görüntülerde  bugün büyük bir sessizlik hakimdi.

Son zamanlarda artan vaka sayıları ve kayıplar nedeni ile salgının önüne geçmeye çalışan yetkililer ‘evde kal ve evde hayat var’ çağrıları ile vatandaşları uyarmaya devam ediyor.

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Kızılkaya halkının evden çıkmamaları için çağrılarını sürdürürken, salgınları engellemek amacıyla bir takım önlemler almaya da devam eden Başkan Güngör, “Korona virüsle mücadele de devletimizin sokağa çıkmama çağrısına Kızılkayam harfiyen uyuyor. Halkımıza hizmet eden Belediye ekiplerimiz dışında sokaklarımız bomboş. Evlerinde kalarak kurallara riayet eden tüm Kızılkayalı hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ederim. Hizmet bizden evde kalmak sizden” ifadelerini kullandı.

ilkay güngörTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.