BAŞKAN GÜNGÖR “KIZILKAYA’LI VATANDAŞLARIMIZ EVİNDE, BİZLERSE SİZLERİN HİZMETİNDEYİZ.”

Kızılkayalı vatandaşlar evlerinde kalıyor, Başkan Güngör vatandaşa hizmet ediyor.

Kızılkayalı vatandaşlar evlerinde kalıyor, Başkan Güngör vatandaşa hizmet ediyor.

Covid-19 vakalarının Türkiye’de çıktığı ilk günden bu yana dur durak bilmeden Kızılkaya beldesi, çevre köyler sürekli olarak dezenfekte edildi. Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, dezenfekte işlemlerini hızlandırabilmek için aldığı ULV makinesi ile evlerin içlerini, iş yerlerinin dezenfektelerini de aksatmadan sürdürüyor.

Covid-19 Koronavirüs salgın hastalığına karşı Devletimizin aldığı tedbirler doğrultusunda, Kızılkayalı vatandaşların tüm kurallara uyduğunu belirten Başkan Güngör, vatandaşlarımızın hafta sonu, gece gündüz demeden hizmetindeyiz. Bugün de rutin olarak yaptığımız faaliyetlere kesinlikle ara vermeden devam ettik. İtfaiyemizle ve traktörlerle Beldemizin tüm sokaklarını ilaçladık, aynı anda ULV makinemizle dezenfektan sıkmaya devam ettik ve taşınabilir ULV makinemizle evlerin içini dezenfekte ettik ifadelerini kullandı.

Bu sırada Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, başta kendisi olmak üzere, diğer ekip arkadaşlarıyla birlikte, kendi ürettiği maskeleri ve dezenfektanları halka dağıtmaya devam etti.

ilkay güngörkorona virüshizmetTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.