BAŞKAN GÜNGÖR ÖNCE VATANDAŞIN SAĞLIĞI DEDİ

Kızılkaya Belediyesi, Corona virüs vakaları ortaya çıktığı andan itibaren konuyu hassasiyetle gündemine alarak kamuoyuyla paylaşılan bilgi notlarını takip ederek uygulamaya başladı.

Kızılkaya Belediyesi, koronavirüs vakaları ortaya çıktığı andan itibaren konuyu hassasiyetle gündemine alarak; Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu ve İl Hıfzıssıhha Kurulu’nun açıklamalarını, toplantı çıktılarını, kamuoyuyla paylaşılan bilgi notlarını takip ederek uygulamaya başladı. Ayrıca Burdur Valiliği ve Bucak Kaymakamlığı ile irtibat halinde olarak düzenlenen toplantılara da katılan Başkan Güngör, her alanda önlem alarak hizmet ediyor.

KIZILKAYA’DA HİJYEN SEFERBERLİĞİ

Gece gündüz sürekli dezenfekte çalışmaları en başından bu yana uygulayan Kızılkaya Belediyesi yeni ekipman alarak daha hızlı dezenfeksiyon işlemi yapabilecek. Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör’ün konuya hassas davranmasıyla şu ana kadar kusursuz çalışan belediye ekipleri çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Güngör, “Korona virüsle (covid-19) mücadele için taşınabilir Ulv ilaçlama makinesi alarak virüs’e karşı daha etkin bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Yeni cihazımızla bugün beldemiz esnaflarını ve 65 yaş üstü büyüklerimizin evlerini dezenfekte ettik” ifadelerini kullandı.

Kızılkaya Belediyesikoronavirüs tedbirleriİlkay GüngörTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.