Başkan Hülya Gümüş, belediye personeliyle bayramlaştı

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, hem bayram hem de seçim zaferinin bir arada yaşandığı Ramazan Bayramı öncesi Bucak Belediyesi personeli ile bayramlaştı.

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, hem bayram hem de seçim zaferinin bir arada yaşandığı Ramazan Bayramı öncesi Bucak Belediyesi personeli ile bayramlaştı.

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi bayramlaşma mesaisine Bucak Belediyesi çalışanlarının bayramını kutlayarak başladı. İlk olarak belediyenin Turba Yolu üzerinde bulunan kademe hizmet binasında mesai arkadaşlarıyla tek tek bayramlaşan Başkan Hülya Gümüş, daha sonra BELPAŞ Petrolleri ve Bucak Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ile Bucak Belediye Hizmet binasındaki personellerle bayramlaşmaya katıldı.

HÜLYA GÜMÜŞ: BİRLİKTE KUTLADIĞIMIZ İLK BAYRAM

İlk olarak Bucak Belediyesi emekçileriyle bayramlaşan Başkan Gümüş, belediye personelinin tek tek elini sıkarak bayramını kutladı. Mesai arkadaşlarına huzur dolu bir bayram temennisinde bulunan Başkan Hülya Gümüş, “Bu birlikte kutladığımız ilk bayram. Bu yüzden çok heyecanlıyım. Bu bayramda yüreklerinizin sevinçle dolmasını, umutlarınızın gerçek olmasını diliyorum. Ailenizle birlikte sağlık, mutluluk, huzur dolu nice bayramlar yaşamanız dileğiyle hepinizin bayramını kutluyorum. Bucak’ın huzurlu ve sağlıklı bir bayram geçirmesini diliyorum. Bayramda emekleri ve alın terleri ile çalışarak belediye hizmetlerini devam ettirecek olan arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı şimdiden teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimizin memnuniyeti için yeni dönemimizde hep birlikte üzerimize düşen sorumlulukları yerine getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Hülya Gümüşbelediye personelibayramlaşmaTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.