Başkan İlkay Güngör'den güzel haber geldi!

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör 4 günlük yoğun bakım ünitesindeki tedavisinin ardından Akdeniz üniversitesi tıp fakültesi hastanesinde servisine çıktı.

25 mart pazartesi günü rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör 4 günlük yoğun bakım ünitesindeki tedavisinin ardından Akdeniz üniversitesi tıp fakültesi hastanesinde servisine çıktı.

Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen İlkay Güngör ün sevenlerine mesajı var. Başkan İlkay Güngör yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Bu süreçte yanımda bulunan dualarını eksik etmeyen herkese çok teşekkür ederim. Önce Allahın izni sonra sizin dualarınız ve desteğiniz ile iyileşip tekrar görevimin başına döneceğim inşallah.

Rahatsızlığımın başından bu zamana kadar teşhisi koyan Bucak Devlet Hastanesi Kardiyoloji Bölümü uzman doktor Mustafa Köklü Beye, Başhekimimiz Op. Dr Tanzer Gökkara beye sevkimden sonra ilgilerini üzerimden eksik etmeyen Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Doktor Özlenen ÖZKAN hocamıza, Prof. Doktor Ömer ÖZKAN hocamıza, Başhekimimiz Prof. Doktor Yıldıray ÇETE hocamıza, ameliyatımı gerçekleştiren Profesör Doktor Ömer Beyazıt hocamıza Prof. Doktor Ozan Erbasan hocamıza, Doçent Doktor Salih ÖZÇOBANOĞLU hocamıza ve tüm Kardioloji bölümüne, rahatsızlığımın başından itibaren yakınen ilgilenen Asat Genel Müdürümüz Sayın İbrahim Kurt Bey'e ve Avukat Mehmet Çetinkaya Bey'e çok teşekkür ederim. " .

İlkay GüngörTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.