BAŞKAN İLKAY TEDAVİ GÖREN ÖĞRENCİYİ EVİNDE ZİYARET ETTİ

Rahatsızlığı nedeniyle Antalya'da hastanede tedavi gören Niyazi ÖZTÜRK' karne ve Teşekkür belgesini Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör ve Okul Müdürü Veli Erdoğan'dan aldı.

Rahatsızlığı nedeniyle Antalya’da hastanede tedavi gören Niyazi ÖZTÜRK’ karne ve Teşekkür belgesini Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör ve Okul Müdürü Veli Erdoğan’dan aldı .

Antalya’daki evinde tedavisi süren Kızılkaya İlköğretim Okulu öğrencisi Niyazi ÖZTÜRK ‘ü evinde ziyaret ederek Kendisine Karne ve Teşekkür belgelerini veren Başkan İlkay Güngör ” 2019/2020 eğitim öğretim yılının ilk yarısını tedavi süreci münasebetiyle hastanede geçiren Niyazi ÖZTÜRK yavrumuzu, Antalya’daki evinde ziyaret ederek karnesini ve Teşekkür Belgesini, Kızılkaya İlköğretim Okulu Müdürümüz Sn. Veli ERDOĞAN ile birlikte takdim ettik.Çok mutlu ve memnun olduğunu söyleyen yavrumuz da bizlere kendi elleriyle yaptığı tesbihlerden hediye etti. Kendisine hayat veren ikiz kardeşleriyle birlikte Antalya’daki evlerinde çok mutlu gördüğümüz yavrumuzun, herkese çok selamı var”dedi.

Niyazi ÖZTÜRKİlkay GüngörVeli ErdoğanTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.