BAŞKAN İNAN BUCAK ESNAFINI BİR ARAYA GETİRDİ

Bucak Hızarcılar Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı İsmail İnan düzenlediği rafting etkinliğinde esnaflar stres attı, birlik beraberlik mesajları verdi. Oda Başkanı İnan tarafından düzenlenen rafting etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.

Bucak Hızarcılar Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı İsmail İnan düzenlediği rafting etkinliğinde esnaflar stres attı, birlik beraberlik mesajları verdi.

Oda Başkanı İnan tarafından düzenlenen rafting etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. Köprülü Kanyon’da gerçekleşen etkinliğe Bucak Hızarcılar Marangozlar ve Mobilyacılar Odası üyelerinin yanı sıra diğer odaların üyelerinden de katılım sağlandı. Etkinlik öncesi rehberler tarafından parkur hakkında ve güvenlik önlemleri konusunda bilgi alan grup ardından Köprüçay Nehri’nin serin sularında heyecanı ve eğlenceyi bir arada yaşadı.

Rafting etkinliğinin ardından açıklama yapan Başkan İnan, ” esnaflarımız arasında birlik ve beraberliği sağlamak için düzenlemiş olduğumuz etkinlikte bir nebze olsun stres attık. Zor bir süreç atlattığımız bugünlerde esnafımızın da moral ve motivasyon ihtiyacı var. Biz de hem moral ve motivasyon için hem de esnafımız arasındaki birlik ve beraberliği güçlendirmek için bu rafting etkinliği düzenledik. Güzel bir gün geçirdik. Esnafımız yapmış olduğumuz etkinlikten memnun oldular. Gelen talepler üzerine geleneksel hale getirmeyi planlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Köprülü Kanyonİsmail İnanrafting etkinliğiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.