Başkan İşlek’ten Promosyon Açıklaması

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, belediye personel maaşlarının yatacağı bankanın ve yeni promosyonun belli olduğunu açıkladı.

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, belediye personel maaşlarının yatacağı bankanın ve yeni promosyonun belli olduğunu açıkladı.
Başkan İşlek, Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi "Değerli Korkuteliler, Kıymetli Mesai arkadaşlarım;
3 yıl önce Belediyemiz Memurları, sözleşmeli personelleri ve belediye işçilerimiz için 1.620 TL üzerinden yapılmış olan Banka Maaş ödemesi ve promosyon anlaşmasının bitmesinden dolayı yeni yapılan banka Maaş ödemesi ve promosyon protokol anlaşması kapsamında,
İlçemizde bulunan 6 adete banka şubesine;
Akbank A.Ş., HalkBank A.Ş., DenizBank A.Ş., Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. , İşBankası A.Ş. ve ZiraatBankası A.Ş.’lerinin Banka Maaş ödemesi ve promosyon protokol anlaşmasına göstermiş oldukları ilgi ve katılım için teşekkür ederiz.
Banka Maaş ödemesi ve promosyon anlaşması kapsamında yapılan açık artırımlardan sonra en yüksek teklifi veren Halkbank A.Ş.’nin uhdesinde kalmıştır.
18 aydır birlikte gece gündüz demeden yaz kış ayırmadan üretken belediyeciliğimize ve Korkuteli’mize katkı sağlayan Memur, Sözleşmeli personel ve belediye işçilerimize sözleşme tarihinden itibaren 3 yılık dönem için bir defaya mahsus PEŞİN ödenmek üzere çalışanlarımızın hesaplarına yatacak olan 3.250 TL maaş promosyonumuz Hayırlı Olsun.
HalkBank A.Ş.’nin açık artırmayı birinci bitirerek belediyemize olan güvenini gösterdiği için ayrıca teşekkür ederiz.
Elimizdeki imkan ve şartları ilçemiz için fedakarca çalışan bütün mesai arkadaşlarımızın refahını ve yaşam standartlarını artırmak için her daim kullanmaya devam edeceğiz.
Allah helal kazançlarımızın bereketini artırsın.
"Az Laf,Çok İş..."
Takdir Sizin Hüküm Allah’ındır"
korkuteligundem

Ömer Niyazi İşlekTürkiyeAntalyaKorkuteli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.